Vi är så glada att kunna berätta att Symbal inleder ett långsiktigt samarbete med IM!

Sedan 2003 år har Symbal Communications hjälpt företag och organisationer med att driva förändringsprojekt med hjälp av engagerande och effektiv kommunikation och lärande. Vi drivs av att gång på gång se hur rätt slags involvering av medarbetare får strategier att lyckas.

Med uppdragsgivare som Tetra Pak, IKEA, Alfa Laval, Orkla Foods, Smart Eyes och Actelion erbjuder Symbal nytänkande och välunderbyggda kommunikationslösningar anpassade till varje kund, alltid kopplade till målen och visionen. Malmöbaserade företaget är en fullservicebyrå, dvs. erbjuder lösningar från strategi till koncept, och produktion av till exempel film, e-learning och trycksaker och har uppdrag i hela landet.

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/

Följ oss på LinkedIn: www.linkedin.com/