Vi inleder ett spännande samarbete med Enboarder, ’the firstonboarding platform built for employee experience!’

För en av våra större kunder tar vi nu tillsammans med londonbaserade Enboarder fram en digital introduktionskurs för nyanställda med syfte att skapa goda, givande relationer från början genom att samla relevant information om företaget i ett effektivt och lättillgängligt inlärningsverktyg. Vi ser verkligen fram emot att följa hur verktyget mottas, och effekterna av det! Vi på Symbal brinner för att hjälpa företag och organisationer att lyckas med sina förändringsresor. Tillsammans med kunden utvecklar vi kommunikationskoncept som driver förändringen i mål. I vår kreativa verkstad producerar vi kommunikations- och utbildningslösningar som kunden behöver ha med sig på resan för att få med sig alla ombord.

Symbal har funnits sedan 2003 och är en fullservicebyrå inom förändringskommunikation; från strategi och koncept till produktion. Vi berättar och formulerar det som behöver sägas. Vi gestaltar förändringsbudskapen i alla typer av filmer och visuellt innehåll för webb. Vi utvecklar pedagogik och bjuder in målgruppen till lärande via webb, mobilt och det fysiska rummet. Vi har metoder för mätning och uppföljning av både kommunikationen och förändringen.

Vi tar uppdrag från kunder i hela landet. Med uppdragsgivare som Tetra Pak, IKEA, Alfa Laval, Orkla Foods, Smart Eyes och Actelion erbjuder Symbal nytänkande och välunderbyggda kommunikationslösningar anpassade till varje kund.

Se filmen här: